June 24, 2017

you go girl!

I know who you are

Thank you for pretending 
Thank you for lying
Thank you for everything 

and

Thank You for making mylife miserable for the past few years 
Bravo and very well done!!




p/s: 
what's come around goes around 
eid mubarak 

January 14, 2017

H I S B I R T H D A Y

January 2nd, 2017

Dear aboh,
happy birthday....
.
We love you for ever and ever
from bottom of our heart to the moon and back.

Love,

your forever darlings.

z a r a a d a m

September 13th, 2016
1 month old
2 month old

3 month old
3 month ++





2 0 1 7

kehidupan baru

as a mother..
what??
yes...a mother

how?

interesting, exciting...tricky
challenging..
sabar itu perlu dan pasti
kadangkala nipis juga rasa sabar itu

kuat? harus lah jadi kuat
walaupun kadang kala rapuh juga

letih untuk memuaskan perasaan orang lain
jadi teruskan move on tanpa menoleh ke belakang.

doa hari hari
biar diri ni jadi lebih baik.
lebih tabah
lebih cool


February 12, 2016

hello

hello
hah dah masuk february
pantas masa berlalu

perasaan nak menulis tu tiba tiba hambar
mungkin emosi tengah tak stabil

now pun sedang bedrest
kata orang semua movement kena lemah gemalai sopan dan santun

harap nya aku boleh digest la untuk jadi begitu
mana tak, 29tahun kau jalan macam gergasi
bertindak macam rocket
tiba tiba kena sweet sweet pulak
memang tak boleh terima dik akal 

ini pula suruh duduk diam tak boleh buat apa apa
gua pun macam...ewah kalau ada 3 orang pembantu tak la ye tak.

well selamat berhujung minggu..sebab esok dah sabtu kan :)


February 11, 2016

30|12|2015

pejam cilik
dah nak habis 2015..
perasaan macam O.M.G 

pernah jobless sekejap
pernah kena cantas
pernah hilang kawan dengan tibatiba
tapi tak apa. redha


early May,
tetiba kena risik risik.
dalam macam macam up and down
officially on June lepas diskusi, 
lepas bedebuk bedebuk kami pun decide menikah saja 
plus minus 2 month je untuk preparation.
turun naik jawi tak terkira.

alhamdulillah
29th August 2015, after dhuhr
officially Mrs Sepet.

perasaan masa tu? sebak weh.
luckily my beautiful dayang dayang ada.
if not...tak tahu lah


Now, life dah alhamdulillah back on track
Architect Vs housewife

Goal next year...